Κυριακή 18 Ιουλίου 2010

5ο Φεστιβάλ Κρυονερίου







Το Σάββατο 17 Ιουλίου 2010 ο Λαογραφικός Όμιλος Ορχομενού συμμετείχε στο 5ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών χορών Κρυονερίου Κιάτου του Ν.Κορινθίας που οργάνωσε ο «Πολιτιστικός Σύλλογος Νέων Κρυονερίου» . Ο Όμιλος συμμετείχε τη δεύτερη μέρα του τριήμερου φεστιβάλ παραδοσιακών χορών. Μαζί με τον Λαογραφικό Όμιλο Ορχομενού χόρεψαν ο Χορευτικός Όμιλος «ΤΟ ΛΥΜΝΙ», ο Όμιλος Περιβάλλοντος & Πολιτισμού «Η ΑΡΑΠΙΤΣΑ», ο Χορευτικός Όμιλος «ΑΧΑΙΟΙ» και το χορευτικό τμήμα του Πολιτιστικού Συλλόγου Νέων Κρυονερίου. Ο Λαογραφικός Όμιλος Ορχομενού χόρεψε χορούς της Βοιωτίας σε διδασκαλία του κ. Κώστα Πατσαλή και χειροκροτήθηκε θερμά!

Ο Όμιλος νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά τον «Πολιτιστικό Σύλλογο Νέων Κρυονερίου» για την πρόσκληση αλλά και τη φιλοξενία που του επιφύλαξε.

Πέμπτη 15 Ιουλίου 2010

Χαριτήσια 2010








Την Τετάρτη 14 Ιουλίου 2010 ο Λαογραφικός Όμιλος Ορχομενού πήρε μέρος στα ΧΑΡΙΤΗΣΙΑ 2010 του Δήμου Ορχομενού. Στην εκδήλωση συμμετείχαν όλα τα χορευτικά του νέου καλλικρατικού δήμου Ορχομενού...

Κυριακή 11 Ιουλίου 2010

Μυρίνεια 2010






Το Σάββατο 10 Ιουλίου 2010 ο Λαογραφικός Όμιλος Ορχομενού συμμετείχε στα «Μυρίνεια 2010» που έγιναν στη Μυρίνη Καρδίτσας καλεσμένος από τον «Εκπολιτιστικό- Μορφωτικό Λαογραφικό Σύλλογο Μυρίνης». Στην εκδήλωση πήραν μέρος-εκτός του Ομίλου- ο τοπικός Σύλλογος της Μυρίνης, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Δασοχωρίου και ο Σύλλογος Ποντίων Αλεξανδρείας & περιχώρων. Ο Λαογραφικός Όμιλος Ορχομενού χόρεψε χορούς της Ρούμελης και καταχειροκροτήθηκε!

Ο Όμιλος νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά τον «Εκπολιτιστικό- Μορφωτικό Λαογραφικό Σύλλογο Μυρίνης» για την πρόσκληση αλλά και τη φιλοξενία που του επιφύλαξε.

Τρίτη 6 Ιουλίου 2010