Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Κοπή βασιλόπιτας 2012








To Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012 έγινε η κοπή της βασιλόπιτας του «Λαογραφικού Ομίλου Ορχομενού» στο lounge bar «Μινύες» στον Ορχομενό, δίπλα στις πηγές των Τριών Χαρίτων. Από νωρίς το απόγευμα ο χώρος κατακλύστηκε από τα μέλη και τους φίλους του Ομίλου που ήρθαν για να γιορτάσουν όλοι μαζί την έλευση της νέας χρονιάς.
Την έναρξη της βραδιάς έκανε ο πρόεδρος και χοροδιδάσκαλος του «Λαογραφικού Ομίλου Ορχομενού» κ. Κώστας Πατσαλής που καλωσόρισε όλο τον κόσμο που τίμησε με την παρουσία του τη βραδιά κι ευχήθηκε σε όλους μια υγιή κι ελπιδοφόρα χρονιά. Στη συνέχεια ακολούθησαν παραδοσιακοί χοροί από τα 1οκαι 2ο παιδικά τμήματα και οι χοροί τελείωσαν με το εφηβικό τμήμα. Στη συνέχεια ο λόγος δόθηκε στον παριστάμενο Δήμαρχο Ορχομενού κ. Κώστα Ξηρογιάννη που κι εκείνος με τη σειρά του ευχήθηκε σε όλους και έκοψε την βασιλόπιτα του Ομίλου.
Ακολούθησε γλέντι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες για όλους τους παρευρισκομένους από τη ζωντανή ορχήστρα που είχε κανονίσει ειδικά για τη βραδιά ο «Λαογραφικός Όμιλος Ορχομενού».
Ο «Λαογραφικός Όμιλος Ορχομενού» θα ήθελε να ευχαριστήσει τους κ. Δημήτρη Παπαδόπουλο, Γιάννη Νικολόπουλο , Γιάννη Μάντζα και Αργύρη Ραζακιά για τη μεγάλη συμβολή τους στην επιτυχία της βραδιάς. Επίσης ο Όμιλος ευχαριστεί τους ιδιοκτήτες του lounge bar «Μινύες» για την πολύ καλή συνεργασία. Τέλος, ο Όμιλος , θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους τους χορευτές και τους οικογένειές τους που αγαπούν και στηρίζουν όλες τις προσπάθειες του Ομίλου.
Παρόντες στην εκδήλωση, εκτός του Δημάρχου Ορχομενού, ήταν ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γ.Ζυγούρης, ο αντιδήμαρχος πολιτισμού κ. Λ.Τριανταφύλλου, οι δημοτικοί σύμβουλοι Βούλα Καράλη , Πόπη Λένα-Δήμου και Νεκτάριος Τσάπρας καθώς και ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ορχομενού κ. Αργ. Ραζακιάς, εκπρόσωποι συλλόγων και πλήθος κόσμου.
Και του χρόνου!

Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

Χιονισμένες εικόνες 2012





Χιονισμένες εικόνες της Ακρόπολης του Ορχομενού από τις χιονοπτώσεις που έγιναν στις 1 & 2 Φεβρουαρίου 2012.