Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2009

Βραδιά Παράδοσης 20-9-2009






Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η "Βραδιά Παράδοσης 2009" που διοργάνωσε ο Λαογραφικός Όμιλος Ορχομενού στις 20/9/2009 στην κεντρική πλατεία Ορχομενού. Από νωρίς ο κόσμος είχε γεμίσει την πλατεία.Τα τμήματα του Λαογραφικού Ομίλου Ορχομενού χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς από τη Βοιωτία, την Εύβοια , τη Θεσσαλία και τη Μικρά Ασία με χοροδιδάσκαλο τον κ. Κώστα Πατσαλή. Καλεσμένα χορευτικά συγκροτήματα ήταν το χορευτικό του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Ελάτειας που χόρεψε χορούς από τη Φλώρινα με χοροδιδάσκαλο τον κ. Αργύρη Μιχάλη και το χορευτικό από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ζελίου που χόρεψε χορούς της Ρούμελης με υπεύθυνη διδασκαλίας την κα Ρίτσα Γεωργιάδη.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Ορχομενού κ. Λ.Υπερήφανος, ο Βουλευτής Βοιωτίας κ. Μιχ.Γιαννάκης, οι αντιδήμαρχοι Ορχομενού Β.Σκαγιάκου, Λ.Τριανταφύλλου & Λ.Μέττας, ο επικεφαλής της μειοψηφίας του Δήμου Ορχομενού Κ.Ξηρογιάννης κ.ά.
Ο Λαογραφικός Όμιλος Ορχομενού νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει όσους βοήθησαν (οικονομικά ή ηθικά) γι' αυτή τη βραδιά αλλά και όσους παρευρέθηκαν στην πολύ όμορφη αυτή γιορτή της Παράδοσης!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου