Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Βασιλόπιτα 2014

 Ο ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ όλη αυτή τη χρονιά συνέχισε τις δραστηριότητές του και προχωράει μπροστά και αυτή χρονιά. Μικροί και μεγάλοι χορευτές , όλες οι ηλικίες έμαθαν, χόρεψαν και παρουσίασαν παραδοσιακούς χορούς από τον Ορχομενό ως την Ξάνθη και την Επίδαυρο.


Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε  όλα τα καταστήματα που πρόσφεραν όλα αυτά τα δώρα για την λαχειοφόρο μας. Επίσης , το κατάστημα e-λεκτρο του κ. Δημ. Παπαδόπουλου που ανέλαβε τα έξοδα για τις προσκλήσεις και τις αφίσες της εκδήλωσης και όλα τα μέλη που έφτιαξαν διάφορα εδέσματα για να σας προσφέρουμε απόψε. Ακόμα ευχαριστούμε  τον Κώστα Τσεκούρα που είχε αναλάβει την μουσική της βραδιάς.  Ένα μεγάλο ευχαριστώ ανήκει στον «Φούρνο της Τότας» και ιδιαίτερα στον κ.Ντίνο Παναγιωτίδη  για την προσφορά της αποψινής βασιλόπιτας και τέλος στον ιδιοκτήτη του ΡΟΔΟΝ ΠΑΛΑΣ κ. Βαγγέλη Δήμου για την πολύ καλή συνεργασία μας.Τη βραδιά ξεκίνησε ένα βίντεο αναδρομής των δραστηριοτήτων του Ομίλου. Ακολούθησαν παραδοσιακοί  χοροί από τα δυο παιδικά τμήματα καθώς  το εφηβικό. Στη συνέχεια ο Όμιλος τίμησε ανθρώπους του Τύπου.
 Χρειάζεται στη ζωή μας να έχουμε την ευγένεια την αγωγή και τη λεβεντιά να λέμε «ευχαριστώ» σε ανθρώπους που χωρίς υστεροβουλία μας προσφέρουν την βοήθειά τους. Τη βραδιά αυτή  ο ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ αποφάσισε να τιμήσει κάποιους ανθρώπους του έντυπου και ηλεκτρονικού Τύπου που απλόχερα χρόνια τώρα προβάλουν τις δραστηριότητές μας χωρίς να ζητήσουν ποτέ κανένα αντάλλαγμα, πράγμα σημαντικό στην εποχή μας. Έτσι είπαμε   ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ : 

Στο ΟΡXOMENOS-NEWS
Στην ΒΟΙΩΤΙΚΗ ΩΡΑ
Στα ΝΕΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ
Στο ΘΑΡΡΟΣ ΤΩΝ ΒΟΙΩΤΩΝ
Στο VIOTIA.blog

Τη βραδιά  συνέχισαν δυο νέα παιδιά του Ορχομενού με πολύ ταλέντο στη μουσική, ο Δημήτρης Μπέης και ο Χρήστος Κολοβός. Έπαιξαν και τραγούδησαν  αγαπημένα τραγούδια με τις κιθάρες τους.Ακολούθησε γλέντι από τους παρευρισκόμενους!
Την βασιλόπιτα ευλόγησαν οι ιερείς πατέρας Μιχαήλ , εφημέριος του Ι.Ν. του Ευαγγελιστή Λουκά Ορχομενού και ο τέως εφημέριος του ναού αυτού , ο πατέρας Αθανάσιος Αθανασίου. Μας τίμησαν με την παρουσία τους η αντιδήμαρχος Ορχομενού κα Βούλα Καράλη, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ορχομενού κ. Αργύρης Ραζακιάς , η δημοτική σύμβουλος κα Πόπη Λένα-Δήμου  , εκπρόσωποι φορέων κά
Και του χρόνου!






















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου