Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

Κοπή πίτας 2015



Την  Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015 ο «Λαογραφικός Όμιλος Ορχομενού» έκοψε τη βασιλόπιτά του στο Rodon Palace, καλωσορίζοντας  με αυτόν τον τρόπο  τη νέα χρονιά. Από νωρίς , οι μικροί και μεγάλοι φίλοι του Ομίλου γέμισαν τον φιλόξενο αυτό χώρο. Την εκδήλωση άνοιξε ένα βίντεο που γινόταν η ανασκόπηση των εκδηλώσεων της περασμένης χρονιάς για τον Όμιλο. Κατόπιν ακολούθησαν παραδοσιακοί χοροί από τα παιδικά κι εφηβικά τμήματα του Ομίλου. Στη συνέχεια έγινε η κοπή της πίτας από τον πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο του Λαογραφικού Ομίλου Ορχομενού. Σειρά , μετά , είχαν τα εδέσματα που είχαν ετοιμάσει οι κυρίες του Ομίλου και βέβαια το γλέντι που ακολούθησε.
    Ο Λαογραφικός Όμιλος Ορχομενού θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τον «Φούρνο της Τότας» και τον Ντίνο Παναγιωτίδη για την προσφορά, για ακόμα μια χρονιά, της βασιλόπιτας. Επίσης , θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλα τα καταστήματα του Ορχομενού & της Λιβαδειάς για την ευγενική προσφορά των δώρων τους για τη λαχειοφόρο μας. Επίσης,  ευχαριστούμε πολύ τον Κώστα Τσεκούρα που ανέλαβε τις μουσικές επιλογές της βραδιάς.  Επίσης, ευχαριστούμε τον Βαγγέλη Δήμου -του Rodon Palace -για την άψογη συνεργασία. Θερμές ευχαριστίες οφείλουμε στους ανθρώπους που βοήθησαν εξαιρετικά τον Όμιλο στην πραγματοποίηση των εκδηλώσεων του τη χρονιά που πέρασε ,και όχι μόνο, τους: Γιώργο Πουρνάρα, Σάββα Κοραντζινά, Ανδρέα Παπασιδέρη, Δημήτρη Παπαδόπουλο & Κώστα Κιαλιό.
    Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» πρέπει να πούμε και στον εφημέριο του Ι.Ν. Ευαγγελιστή Λουκά Ορχομενού,  πατέρα Μιχαήλ , για την έμπρακτη στήριξη του Ομίλου μας! Τέλος , ευχαριστούμε όλους τους χορευτές και τις χορεύτριες , μικρούς και μεγάλους  καθώς και τους φίλους του Ομίλου που μας στηρίζουν με την αγάπη τους και την προτίμησή τους!
Και του χρόνου!























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου