Κυριακή 10 Μαΐου 2015

Χορεύοντας & παίζοντας...

«Βραδιά Παράδοσης 2015»
Χορεύοντας & παίζοντας…

       Άλλη μια «Βραδιά Παράδοσης» πραγματοποίησε ο «Λαογραφικός Όμιλος Ορχομενού» το Σάββατο 9  Μαΐου 2015 στην κατάμεστη αίθουσα θεάτρου του Πολιτιστικού Κέντρου Ορχομενού. Χόρεψαν όλα τα τμήματα του Ομίλου (παιδικά, εφηβικά, μεικτό, γυναικών) χορούς από τη Σαλαμίνα, , την Καρδίτσα, την Κεφαλονιά και τη Ρούμελη σε διδασκαλία του κ. Κων/νου Πατσαλή. Καλεσμένο χορευτικό συγκρότημα ήταν ο «Χορευτικός Σύλλογος Αργολίδας» του Δήμου Επιδαύρου που χόρεψε χορούς της Ανατολικής Ρωμυλίας  σε διδασκαλία του κ. Νίκου Τυροβολά.
     
    Εμβόλιμα στην βραδιά παρουσιάστηκαν παλιά παραδοσιακά παιχνίδια από τα δυο παιδικά τμήματα με πολλή επιτυχία που θύμισαν πολλά σε όλους!
  
    Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο αντιδήμαρχος Ορχομενού κ. Γ.Νταβαλούμης , οι δημοτικοί σύμβουλοι Κ.Καραβαγγέλη & Χρ.Μπαμπλέκος ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ορχομενού κ. Β. Τάγκαλης, ο π.  Αθανάσιος Αθανασίου , εκπρόσωποι Συλλόγων και πλήθος κόσμου.

    Ο «Λαογραφικός Όμιλος Ορχομενού» θα ήθελε να ευχαριστήσει κάποιους ανθρώπους που βοήθησαν στο να γίνει αυτή η βραδιά καλύτερη. Αυτοί είναι οι : Δημήτρης Παπαδόπουλος, Ανδρέας Παπασιδέρης, Σάββας Κοραντζινάς,  Τάκης Κουμπούρας,  Θ.Μπαρμπανάσος, Χρήστος Ζωγράφος,  Τζένη Κουλουμπή-Κοραντζινά. Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την πολιτιστική ομάδα του Πολιτιστικού Κέντρου για την συνεργασία και βέβαια όλους τους χορευτές μας –μικρούς και μεγάλους- κι όλο τον κόσμο που γέμισε την αίθουσα θεάτρου του Πολιτιστικού Κέντρου. Η αγάπη και η στήριξη όλων μάς δίνει κουράγιο και δύναμη για να συνεχίσουμε το έργο μας!
Και του χρόνου!




















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου