Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2017

"Νυκτανθή" του Γιάννη Παπαθεοδώρου



Την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017 ο "Λαογραφικός Όμιλος Ορχομενού" παρουσίασε την 2η ποιητική συλλογή του Γιάννη Παπαθεοδώρου με τίτλο "Νυκτανθή". Για τον Γιάννη Παπαθεοδώρου μίλησαν οι : Όλγα Βαγιάκου, φιλόλογος, Σπυριδούλα Μάλλιου , φιλόλογος-διευθύντρια , Κων/νος Πατσαλής , δάσκαλος. Τη παρουσίαση συντόνισε η Μαρία Γκικοπούλου. Ποιήματα διάβασαν οι κυρίες Εριφύλη Παπαγεωργίου & Ευαγγελία Κουκογιάννη.  Στον ήχο ήταν ο κ. Κ.Κιαλιός. Η εκδήλωση έγινε στην κατάμεστη αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ορχομενού.

Παρόντες ήταν o Πρόεδρος του ΔΣ κ. Λάμπρος Ρόδης, ο Δημοτικός Σύμβουλος και τ. Αντιδήμαρχος κ. Λουκάς Μέττας, ο Δημοτικός Σύμβουλος Λεβαδέων και Πρόεδρος της ΔΕΠΟΔΑΛ κ. Στέλιος Σαλαπατάρας, η Δημοτική Σύμβουλος Γλυφάδας (με καταγωγή από την Καρυά) κα Παγώνα Μερίκου, η Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Ορχομενού κα Ιωάννα Παναγιωτίδη, η Αντιπρόεδρος του "Συλλόγου Ορχομενίων της Αθήνας" κα Γιούλη Μπούρα κ.α.

Ο "Λαογραφικός Όμιλος Ορχομενού" ευχαριστεί τον Δήμαρχο Ορχομενού για την παραχώρηση της αίθουσας καθώς και τα ΜΜΕ orchomenos-press, ΝΕΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ, ΒΟΙΩΤΙΚΗ ΩΡΑ, Ορχομενός -Ενημέρωση για την προβολή της εκδήλωσης.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου